Bicicleta Orizontala Fittronic 501r

Diposting pada

Pedalele sunt antiderapante si dispun. Timp viteza distanta calori odo scan puls.

Bicicleta Orizontala Fittronic 501r Greutate Suportata 110 Kg Volanta 6 Kg In 2020 Recumbent Bike Workout Biking Workout Exercise Bikes

Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor.

Bicicleta orizontala fittronic 501r. Cu un design modern si placut si cu o functionare lina si silentioasa poate fi bicicleta de care ai nevoie. Schimbarea informatiei de pe display dintr o singura apasare de buton. Vezi bicicleta fitness magnetica fittronic 501r orizontala doar 1099 lei in oferta evomag.

Fittronic 501r este o bicicleta fitness orizontala destul de apreciata de catre cumparatori ceea ce ne a atras atentia si am dorit sa analizam produsul in plus nici pretul de achizitie nu este unul absurd ci chiar rezonabil as putea spune insa mai multe detalii vei afla in continuare. Iti recomand aceasta bicicleta fitness deoarece este buna nu este nici prea scumpa nici prea ieftina a obtinut recenzii bune de la utilizatori si cred ca merita sa o folosesti. Vă rugăm să ne solicitați pe email la.

Bicicleta magnetica orizontala fittronic 501r este o biciclta ideala pentru antrenamente casnice dar si pt recuperare. Accesul la bicicleta este usor avand un scaun ergonomic si care poate fi reglat pentru confort sporit in timpul exercitiului. Cu un design modern si placut si cu o functionare lina si silentioasa poate fi bicicleta de care ai nevoie.

Functia scan va permite sa vizionati pe rand toate informatiile fara sa fie nevoie sa mai. Accesul la bicicleta este usor avand un scaun ergonomic si care poate fi reglat pentru confort sporit in timpul exercitiului. Produsul este in stoc magazin limitat.

Bicicleta magnetica orizontala fittronic 501r este o bicicleta ideala pentru antrenamente casnice dar si pt recuperare. Pedalele sunt antiderapante si dispun. Calculator display ce afiseaza.

8 trepte de reglare a intensitati la pedalare. Laptopuri notebook 1096 tablete 451. Bicicleta orizontala fittronic 501r.

Bicicleta orizontala fittronic 501r greutate suportata 110 kg volanta 6 kg descopera reducerile de black friday 2020 vezi reduceri aici.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *