Nieuwbouw Huis Guus Meeuwis

Diposting pada

Guus meeuwis laat zijn villa in tilburg slopen. Het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het.

Pin Op Books

Het huis ging volledig plat en de zanger liet het verbouwen tot een strakke villa.

Nieuwbouw huis guus meeuwis. Je zal het vast gezien hebben. Ruim twee jaar geleden kocht guus meeuwis voor 1 1 miljoen euro een nieuw optrekje in tilburg. Dat zei de tilburgse zanger donderdagmorgen op radio 538 waar hij reageerde.

Het nieuwe liefdesnest van guus meeuwis 48 en manon meijers 42 was gisteren eventjes hét gesprek op social media. De plafonds waren te laag en het huis was niet genoeg op de zon gericht. Guus meeuwis over crematoriumhuis.

Tilburgers vinden het onbegrijpelijk dat guus zijn villa liet slopen om er een bunker voor in de plaats te zetten en steken hun mening niet onder stoelen of banken. De zanger liet de historische villa die op de plek aan de bredaseweg stond slopen en zette er daarvoor in de plaats een ultramodern. De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen.

Meer dan blij mee links is voor rechts na. Het begon allemaal toen de tilburgse mevrouw claudia vanochtend iets na 10 30 uur een fotocollage op internet plaatste zie onderstaand of hier met links het huis dat guus meeuwis heeft laten slopen en rechts het gebouw dat hij ervoor terug liet bouwen het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen schrijft ze erbij. Maar volgens velen is de woning nu iets té strak geworden.

Hij gooide een mooie villa in tilburg plat en liet er een soort bunker voor in de plaats komen. De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen. Het nieuwe huis van guus meeuwis.

Sommigen op twitter noemde het een crematorium. Je kunt het pas goed beoordelen als het helemaal af is. De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen.

Het nieuwe onderkomen van guus meeuwis in tilburg is bijna af. Tilburg het nieuwe huis van guus meeuwis is als een liedje. 7 december guus meeuwis laat zijn villa in tilburg slopen.

Claudia emmens zette vanochtend een foto van het nieuwe huis op twitter met ter vergelijking een foto van de gesloopte villa ernaast. Frank dane nam vanochtend even poolshoogte en belde de zanger in de 538 ochtendshow. De plafonds waren te laag en het huis was niet.

De plafonds waren te laag en het huis was niet genoeg op de zon gericht. Twitter claudia emmen. Hoe kan de gemeente dit in vredesnaam.

Tilburg guus meeuwis laat zijn villa aan de bredaseweg in tilburg slopen.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *